Vacature studenten job administratieve ondersteuning

Voor onze administratie zijn we op zoek naar ondersteuning. Dit voor 20u/week in augustus en september, met eventuele mogelijkheid tot verlening. We voorzien een verloning van 12,5€/uur.

Iets voor jou? Lees dan snel verder :-).

vzw Parcours heeft als opdracht ambulante hulp- en dienstverlening aan te bieden aan minderjarige daders van een als misdrijf omschreven feit, aan hun ouders, de slachtoffers en de sociale context waarin ze zich bevinden. Wij beschikken hiervoor over vijf verschillende afhandelingsvormen: Herstelbemiddeling, Herstelgericht Groepsoverleg, Positief Project, Leerproject en Gemeenschapsdienst. We krijgen doorverwijzingen vanuit het parket en de jeugdrechtbank van Gent, Oudenaarde en Dendermonde.

Voor onze administratie zijn we op zoek naar ondersteuning. Dit voor 24u/week in augustus en september, met eventuele mogelijkheid tot verlenging. We voorzien een verloning van 12,5€/uur.

Bij de aanmelding en afsluiting van een dossier vanuit de jeugdrechtbank en het parket dient er administratie verricht te worden. Deze taken omvatten o.a. het opmaken van een dossier, aanschrijven van de betrokken partijen, interne registratie van dossiers in excel, het opmaken en versturen van eindverslagen.

We zijn op zoek naar extra ondersteuning voor deze taken, in samenwerking met een collega van Parcours.

Je dient minimum 18 jaar te zijn om in aanmerking te komen.

 

Vereiste kwalificaties:

  • administratieve vaardigheden
  • kennis word, excel, outlook
  • zelfstandig kunnen werken
  • discrete en correcte houding

 

Wat bieden wij:

  • contract bepaalde duur voor de maanden augustus en september
  • 24u per week, verspreid over minimum 4 dagen
  • verloning van 12,5€/uur
  • tewerkstellingsplaats Gent

 

 

Uw CV en een korte motivatiebrief kan u voor 19 juli 2023 richten aan vzw Parcours, t.a.v. Sonja Van Deynse, Dok Noord 4, Hal 25, 9000 Gent of via mail info@vzwparcours.be.

 

Voor bijkomende inlichtingen kunt u terecht bij Van Deynse Sonja,

0494/ 82 70 36.

 

We wensen mogelijke kandidaten te spreken op maandag 17 juli 2023. Dit ter kennismaking en ter afweging of je in aanmerking komt voor deze vakantiejob.

 

Niet weerhouden kandidaten ontvangen nadien een bericht.